Wuphs! And there goes a year!

So mush has going on..

Glens, some litter have had great homes and we have had lot of new dear friends!

Whippets, same thing few litter great new friends. Of course new high light still nicely in my head.

Marfidal Luna Lovegood, went to Estonia show in june 2017. She was BOB and BIG3 on saturday and sunday she made a little bit better being BOB and BIG1. That sure was something else that!

Now we have whippet pups and some of them, still looking for new homes. We are waiting one glen lady to start her season, so mayby will have some glen babies this year.

If you are looking for a great whippets or glens, give me a call. 041539800/Leena

Niin se aika lentää, vuosi hurahit niin etten edes ehtinyt sivuilla käymään. Turha nyt on alkaa miettimään mitä on tapahtunut... paljon ihania asioita!

Glenni pentueita on ollut joitain ja kaikki saaneet ihania koteja ja me tietenkin ihania uusia ystäviä! Jokin aika sitten PERSOONAMME Miss Malla saavutti maagisen 2 vuotta ja tulikin sitten samantien myös valioksi.

Whippeteissä sama juttu, muutama pentue ja ihania koteja. Tuoreena mielessä ehkä kuitenkin muisto kesäkuulta. Marfidal Luna Lovegood kävi Eestissä näyttelyssä. Lauantaina Luna oli ROP ja RYP3. Sunnuntaina neito nappasikin sitten jälleen ROPin ja hurautti kärkeen olemalla ryhmä votitaja! Se olikin sitten astetta huikeempi viikonloppu se!

Meillä on nyt whippet pentue, joissa jokunen on vielä vapaana ja odotellaan erään glenni neidin juoksujen alkua, joten meillä ehkä on glennivauvojakin tänä vuonna.

Mikäli olet glenniä tai whippettiä vailla soittele! 0415398001/Leena

Tästä on meidän vuosi tehty / This is our year!